Home

De. Toekomst. is. voice.

Is uw organisatie klaar voor
de stemrevolutie?

Slide 1
Slide 3 - copy
Slide 3 - copy - copy
previous arrow
next arrow

Welcome to the future

 Voice geeft uw organisatie of merk de mogelijkheid om letter- en figuurlijk de huiskamers binnen te komen. Hiermee wordt u onderdeel van het huis en de belevingswereld. 

SpeechCloud is het allereerste technische buro gespecialiseerd in voice marketing, voice strategie en skill development. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Onze diensten

Interaction Design

Ontwikkelen voor smart speakers is inherent anders dan het ontwikkelen van apps voor schermen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van voice apps, en staan klaar om u te helpen.

Skill Development

We bouwen en ontwerpen voice apps en skill voor bedrijven. We zijn gespecialiseerd in Amazon Echo skills en Google Actions.

API Integraties

Naast het ontwikkelen van voice apps helpen wij u uw API en native applicaties integreren. Hierdoor maken wij voice ordering mogelijk voor uw webshop of bedrijf.

Usability testing

Usability is een van de belangrijkste onderdelen van goed voice design. Wij zijn hier om u te helpen.

Sound Design

Veel skills werken beter en zijn persoonlijker door het gebruik van stemacteurs. Wij helpen in het vinden van de juiste stem voor uw merk.

Workshops

Wat betekend voice voor uw organisatie, hoe kan ik mijn merk beleving vertalen naar een voice omgeving? Wij geven op al deze vragen antwoord en meer. En komen graag langs om uw organisatie wijzer te maken.

De toekomst is stembesturing

Onze Skills

SpeechCloud is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Alexa skills en Google Assistant actions. Hier vind u een selectie van projecten en skills die nu te vinden zijn in de Amazon Alexa store.

Awards

Smiley face

Creative and most innovative award
Een team bestaande uit SpeechCloud, Volksbank en Sogetti won de allereerste Heineken HackaBeer Hackathon met het ontwikkelen van een chatbot en de Alexa skill "The connected bar"

Wij waren te gast op Emerce eDay om te spreken over de Drinkies by Heineken voice app.

Contact us